FÖRESTÄLLNINGAR

Städvagnen bokningsbar

En cirkusföreställning för barn i alla åldrar.

"Det är en föreställning med mycket fantasi, upptog, humor och värme. Anton och Asta kompletterar varandra fint. Det Anton gör är bara nästan livsfarligt, på det sättet som pirrar så skönt i magen när man är liten. Det pirrandet är på sätt och vis det geniala hos Duo Danzeros - farligt nära katastrof är härligt, härligt..."

I. Forss Norberg Sala Allehanda

Sagan om Snövit bokningsbar

"Proffsigt, underhållning även för vuxna, bra att kunna spela teater utan en massa rekvisita, otroligt minspel, vi vill också spela teater, vi ser er gärna igen, bästa teatern hitills."

Kommentarer och utvärderingar om föreställningen från barn och vuxna från  turne i Sörmland.

 

"Fullsatt är det som vanligt, och publiken som vanligt förväntansfull. Bortskämda har vi ju blivit med bra föreställningar på KUB. Och bra teater blir det, aldeles strålande bra skulle jag vilja säga. Tänk att det går att göra så mycket nytt och omstörtande tokigt, klokt och härligt av den gamla folksagan."

U. Pagrot Helsingborgs Dagblad

"Deras Törnrosa är en härlig teaterupplevelse, rolig och fyndig. Med mycket små medel, gör de en modern version av sagan, där sländan är utbytt mott en trollslända och en groda spelar en central roll. Hela uppsättningen präglas av ett friskt nytänkande, där det mesta är möjligt."

K. Nurmi Hallands Posten                 

"Humor, dråpligheter, akrobatik, stor teater i liten skala...

Publiken levde med i pjäsen och bjöds på nästan hela det register skickliga skådespelare kan åta sig. De hade förmågan att roa och framför allt fängsla den unga publiken i nästan en timme."

R. Lund Filipstads Tidning

Schlagadoff är en föreställning med figurerna Asta och Anton från Städvagnen.

Denna gång sätter de klorna i den klassiska föreställningsformen Varietén.

Givetvis gör de detta på sitt eget speciella sätt där mycket blir fel men ändå rätt till slut.

De bägge figurerna visar prov på sina häpnadsveckande artistiska kunskaper, fysiska krumbukter, leker och driver med ord och försöker på alla vis överraska, trollbinda och roa sin publik.

Nya och gamla nummer i en härlig blandning, presenterade i en fantasifull och gemytlig atmosfär-Schlagadoff!!

Innehåll; bla ett kul nummer, en flexibel uppfinning, kullerbyttsmannen, Hubert, trolleri, bordsakrobatik och Sole mio.