FÖRESTÄLLNINGAR
Duo_Danzroes_logo

Den skrävlande hjälten från FLORENS och kampen om Pantalones arv


Snåljåpen Pantalone har nyligen dött och lämna efter sig hushåll och ett hemligt arv. Colombina, Harlekin och Pucinella blir ensamma kvar och sörjer sin avlidne husbonde, samtidigt som de blir mer och mer nyfikna på vad arvet egentligen innehåller! Plötsligt dyker Kapten Kakafuego upp för att belägra huset och situationen tar en ny vändning. Hur ska det gå med gården och de som bor där? Vem är egentligen den rättmätiga arvtagaren och vem är det som beställt pizza?

Alla frågor får sina svar i denna humoristiska, tempofyllda, dansanta och fullspäckade maskföreställning med musik från barocken.


STÄDVAGNEN - En cirkusföreställning för alla åldrar


I en kvarglömd städvagn hittar Anton och Asta mängder med cirkusrekvisita. Genom fantasi och finurlighet befinner de sig helt plötsligt mitt uppe i en spännande föreställning, fylld av atletiska akrobater, tyngdlösa jonglörer, enhjulade cyklister, klantiga clowner och mycket, mycket mer


 Tidigare produktioner


RÖDLUVAN OCH VARGEN


På ett nytt, spännande, uttrycksfullt sätt och med enkla medel berättas den något omarbetade och moderniserade klassiska sagan.

Åskådaren får följa Rödluvan på hennes vandring till mormors stuga, mötet med den utsvultne och farlige vargen och hur hon till slut räddas av Nisse som följt ett tomburksspår genom skogen.
Sagan om Snövit


Proffsigt, underhållning även för vuxna.

Bra att kunna spela teater utan en massa rekvisita.

Otroligt minspel, vi vill också spela teater!

Vi ser er gärna igen, bästa teatern hittills.


Kommentarer och utvärderingar om föreställningen från barn och vuxna från turné i Sörmland


Sagan om de tre små grisarna


"Humor, dråpligheter, akrobatik, stor teater i liten skala..


Publiken ledvde sig med i pjäsen och bjöds på nästan hela det register skickliga skådespelare kan åta sig. Dehade förmågan att roa och framför allt fängsla den unga publiken i nästan en timme."

R.Lund Filipstads Tidning
TÖRNROSA


"Deras Törnrosa är en härlig teaterupplevelse, rolig och fyndig. Med mycket små medeel, gör de en modern version av sagan, där sländan är utbytt mot en trollslända och en groda spelar en central roll. Hela uppsättningen präglas av ett friskt nytänkande, där det mesta är möjligt."


K. Nurmi Hallands Posten


SCHLAGADOFF - En kompromisslös varieté


Schlagadoff är en energisk föreställning med figurerna Anton och Asta (eller hennes kusin Astrid).
Denna gång sätter de klorna i den klassiska spelstilen varieté. De gör detta på sitt eget speciella sätt, där mycket blir fel, men ändå rätt till slut. Nya och gamla nummer i en härlig blandning, presenterade i en fantasifull och gemytlig atmosfär - Schlagadoff!


Ett axplock ur föreställningen: Ett kul nummer, en flexibel uppfinning, kullerbyttsmannen, Hubert, bordsakrobatik, trolleri och Sole Mio!